Oglašavanje na Google

ŠTA SU GOOGLE ADS OGLASI

Koristeći Google oglase sa svim naprednim opcijama možete svoj proizvod ili uslugu plasirati potencijalnom klijentu koji pretražuje na Google-u slične proizvode. Prostije rečeno kada Korisnik pretražuje ili surfuje internetom i traži Vaš ili sličan proizvod ili uslugu na Google-u, Vaš oglas se prikazuje na vrhu stranice pretrage ili partnerskim sajtovima, u aplikacijama kao npr Viber, na YouTube-u i Gmail-u.

Primjena ovakvih oglasa, a posebno uz kreiranje Remarketing kampanje i oglasa na Društvenim mrežama Vam daje veću šansu da pridobijete novog klijenta.

ŠTA JE REMARKETING TJ RETARGETING

Primjetili ste da Vas neki oglasi jednostavno prate kada ste na Internetu?!

To su kampanje ponovnog oglašavanja tj. prikazivanja ranijim posjetiocima Vašeg sajta i ponovno ciljanje korisnika koji su posjetili Vaš websajt ali nisu obavili kupovinu ili nisu naručili Vaš proizvod tj. nisu obavili neku od radnji na sajtu koje zovemo konverzije. A one mogu biti popunjavanje booking forme na sajtu ili slanje maila, ili poruke, online chat, ili telefonski poziv.
Dakle imamo mogućnost da upravo takve posjetioce koji su ranije posjetili Vaš web sajt ponovo pretvorimo u potencijalne klijente i da im ponovo prikazujemo Vaše oglase i da ih konstantno obavještavamo o Vama i Vašem proizvodu prikazujući im iznova oglase. Koristeći napredne funkcije za pravljenje remarketing oglasa možemo veoma uspješno da povećamo broj posjetilaca koji će da obave kupovinu ili stupe sa Vama u interakciju ili obave neku od radnji - poziv, slanje maila, kupovina proizvoda ili slično…

Remarketing kampanje ili kampanje ponovno oglasavanje su veoma efektni marketing oglasi jer ljudi, tj posjetioci kojima ih prikazujemo već su ranije iskazali interesovanje za Vaš proizvod.

KVALITET WEB SAJTA - ODREDIŠNE STRANICE

Vaši oglasi su veoma vidljivi ali nedostaju pravi rezultati? Ili je cijena klikova/prikaza velika?

Često se srećemo upravo sa ovakvim problemima gdje se websajt presporo učitava a stranica na koju klijent dolazi klikom na oglas se sporo otvara ili nema korisne informacije te ne zadovoljava Google-ove standarde i kriterijume. To se zove korisnički doživljaj na odredišnoj stranici i svakoj od njih Google dodjeljuje ocjenu kvaliteta. Ako je loše ocijenjena može doći do problema sa prikazivanjem oglasa i povećanom cijenom klikova.

U našoj Marketing Agenciji rade profesionalci koji su osposobljeni i stručni da otklanjaju i servisiraju takve nedostatke na websajtovima i optimizuju sadržaj kako ne bi izgubili potencijalne klijente. U našoj ponudi već imamo gotova rešenja za butike, web shopove i Rent a Car agencije koja ispunjavaju uslove kvaliteta i sigurnosti sa fleksibilnim mjesečnim planovima otplate.

Za kvalitet stranica je bitno mnogo faktora, medju najvažnijima su vrijeme učitavanja i sadržaj sa korisnim i najbitnijim informacijama. Kvalitetne urađene web stranice kao i oglasi na Google će imati više uspjeha i biće više puta prikazani i vidljiviji korisnicima.

Veoma su bitne i ključne riječi, termini za pretragu i fraze u samom tekstu sajta jer iste te termine i riječi upotrebljavamo za prikazivanje oglasa klijentima. Ako upotrebljavamo riječi za oglase koje nemamo na sajtu onda ćete da imate loš kvalitet oglasa i veoma loš doživljaj odredišne stranice, a to su dva faktora koja Google ocjenjuje i veoma vrednuje.
Na aukciji oglasa sa ključnim riječima nižu cijenu imaju oni koji su kvalitetniji te stoga i cijena po kliku na oglas je mnogo jeftinija. GOOGLE ADS platforma ima razne alate i dodatne funkcije za kreiranje i adaptaciju Vaših oglasa kao i ostalih parametara za prikazivanje tako da je veoma važno da imate stručan tim ljudi koji će to da radi umjesto Vas a i može da Vam uštedi i gomilu novca i vremena. Pa stoga ako izaberete našu Maerketing Agenciju za upravljanje Vašim biznisom možete da očekujete veoma brzo poboljšanje poslovanja i veoma vidljive i mjerljive rezultate u veoma kratkom roku.

ZAŠTO SWISSTECH?

Ako želite da napravite profit u online poslovanju i da izbjegnete nepotrebno gubljenje novca izaberite nas, jer mi znamo kako da klijentima poboljšamo poslovanje i da im ostvarimo profit. Za Vas kreiramo i optimizujemo oglase na Google-u i Vaš biznis može ubrzano da ostvaruje dobit.

Izaberite naš tim strucnjaka za upravljanje vašim Google Ads nalogom

Ako nemate iskustva i znanje o mogućnostima GOOGLE ADS oglašavanja prepustite da to rade umjesto Vas stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom. Naša Agencija je radila i upravlja sa velikim brojem naloga za različite klijente i za raznovrsne biznise i kompanije. Mi ne trošimo Vaš novac uzaludno i bespotrebno jer mi znamo kako funkcioniše oglašavanje na Google-u.

U veoma kratkom roku mozemo da procijenimo Vašu web stranicu i da Vam organizujemo i osmislimo najbolju strategiju za Vaš GOOGLE ADS nalog. Tu smo i da popravimo cijelu strukturu naloga kao i da procijenimo ključne riječi u kampanji i da ih sklopimo i dizajniramo veoma uvjerljive oglase koji će u kratkom roku dati rezultate, povećati online prodaju i ubrzati rast Vaše kompanije. Ako ste zainteresovani kontaktirajte nas odmah za više informacija.

BIRANJE STRATEGIJE ZA KLIJENTA

Naša Marketing Agencija vjeruje da je svaki klijent specifičan i drugačiji te stoga moramo da ga predstavimo i prezentujemo na Google-u sa sasvim prilagođenom strategijom, a sve na osnovu zadatih ciljeva kako bismo bili što efikasniji. Zbog toga biramo strategiju na osnovu postavljenih ciljeva klijenta i na osnovu ciljanih kupaca kao i vrste ponude i cijene proizvoda. Dakle ciljamo i demografske lokacije klijenata da bismo bili sigurni da ciljamo one potrošače koji su zainteresovani za Vaš proizvod.

KAKO ZAPOČINJEMO SARADNJU SA KLIJENTIMA

Prije nego započnemo saradnju sa Vama potrebno je da nam pružite informacije o Vama i o Vašem poslovanju kako bi na najbolji način mogli da shvatimo poslovanje Vaše kompanije i da sagledamo i razumijemo Vaše proizvode i usluge kao i ostale aspekte Vašeg poslovanja kako bi mogli da uradimo kvalitetnu analizu i opredijelimo se za adekvatnu strategiju. Nakon toga ćemo da biramo strategiju i da damo naš prijedlog i naše viđenje kako da unaprijedimo, razradimo i identifikujemo načine za poboljšanje obima online poslovanja.

Kontaktirajte nas

map

Lokacija

Adresa

4 Jula bb, 81000 Podgorica, Montenegro

Kontakt

+382 68 806 271

Kontakt

Za sva pitanja popunite kontakt formu ispod i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

Name

Email Address

Message

Besplatna procjena Izrada sajta Marketing