Izrada sajtova

KAKAV SAJT VAM TREBA?

Prije početka same izrade web sajta ovo je prvo pitanje na koje je neophodno dati odgovor. Da li Vama, tj Vašim klijentima treba prezentacija na kojoj se nalaze osnovne informacije o Vašoj firmi, proizvodu ili usluzi, ili pak postoji potreba za kompleksnijim rešenjem.

Mi za naše klijente radimo detaljnu analizu tržišta i konkurencije i na taj način pomažemo u odabiru optimalnog rešenja zarad maksimalnog povrata investicije. Kompleksnost web sajta direktno je povezana sa brzinom a i cijenom izrade.

IZRADA SAJTA. ŠTA I KAKO?

Nakon što smo ustanovili kakav web sajt Vam je potreban neophodno je da nam dostavite radni materijal (logo, fotografije, tekstovi, instrukcije za online plaćanje itd...). Ukoliko nemate nešto od traženog isto možemo izraditi za Vas.

Web sajtove izradjujemo originalnim kodom (ne koristimo popularne CMS npr WordPress). Po potrebama klijenata web sajt može imati i administratorski panel za upravljanje sadržajem. Blogovi, online prodavnice i kompleksnija rešenja administratorski panel imaju u osnovnoj verziji i isti se kreira po specifikacijama klijenta.

Nakon što odobrite finalno rešenje, web stranica se postavlja na web server i povezuje sa domenom. Za svoje klijente imamo u ponudi i pakete održavanja na mjesečnom i godišnjem nivou.

KVALITET WEB SAJTA, BRZINA, SEO I BEZBJEDNOST

Koliko često Vam se desi da prilikom pretrage interneta naiđete na web sajtove koji se učitavaju sporo, informacije nemaju jasnu poruku, imate problem da pronađete ono zbog čega ste došli, ili je proces kupovine toliko komplikovan da ste na kraju odustali i otišli na drugi web sajt?

Iz ovog razloga, mi za svoje klijente pravimo potpuno optimizovane web sajtove skrojene tako da šalju jasnu poruku, sa prosječnom brzinom otvaranja manjom od 1 sekunde.

Zahvaljujući čistom i lakom kodu sajtovi osim što su brzi, oni su i lako čitljivi kako ljudima tako i pretraživačima (Search Engine) kao što je Google. Kao rezultat, web sajtovi koje pravimo jako često i veoma kratkom roku su indeksirani i visoko pozicionirani na stranicama za rezultate pretrage (SEO).

Svi web sajtovi koje izradimo su obezbeđeni SSL sertifikatom i hostovani na modernim i brzim serverima. Takođe, radimo i redovne izrade kopija servera kao i update koda web sajta za korisnike koji koriste uslugu mjesečnog održavanja.

CIJENA IZRADE WEB SAJTA?

U zavisnosti od tipa projekta cijena izrade web sajta može biti obračunata po utrošenim radnim satima ili unaprijed definisana. Cijena se definiše unaprijed za manje projekte kao što je izrada web prezentacija dok prilikom izrade kompleksnih rešenja i web shopova ista se obračunava na osnovu radnih sati.

Cijena radnog sata je 25€ / plus 21% PDV.

Ukoliko Vam je potrebna izrada sajta i želite da znate cijenu kontaktirajte nas odmah.

OSTALE USLUGE

Kontaktirajte nas

map

Lokacija

Adresa

4 Jula bb, 81000 Podgorica, Montenegro

Kontakt

+382 68 806 271

Kontakt

Za sva pitanja popunite kontakt formu ispod i odgovorićemo Vam u najkraćem roku

Name

Email Address

Message

Besplatna procjena Izrada sajta Marketing